SOLDEN - Grote kortingen op showroommodellen

uitzonderlijk gesloten maandag 8 septemberWelkom bij Abitare

Net zoals in de mode staat de meubelsector niet stil en zijn er elk jaar opnieuw weer nieuwigheden en trends te spotten op internationaal vlak. Ook wij bij Abitare volgen deze tendensen en proberen voor u het neusje van de zalm te selecteren, zonder daarbij af te wijken van onze 2 belangrijkste voorwaarden, nl. kwaliteit tegen een betaalbare prijs.


Anno 2013 mag wonen weer echt beleefd worden. Eén stijl is uit, mix en match is de trend en maakt uw interieur des te persoonlijker. Verschillende stoelen rond een tafel? Waarom niet? Een nieuwe canapé in combinatie met een vintage salontafel? Alles kan. Ook hout is helemaal in. En of u nu kiest voor het typisch Scandinavische minimalisme of voor landelijk-moderne gezelligheid, of net een combinatie van de 2, alles is mogelijk.


Dit alles en nog veel meer kan u komen bekijken in één van onze winkels.

Wij heten u alvast van harte welkom!
Bredabaan 737 - 2930 Brasschaat
Antwerpseweg 65 E - 2440 Geel

info@abitare.be
Bij Abitare mooi wonen in Brasschaat en Geel vindt u alles voor de inrichting van uw woning en tuin. In onze woonwinkels kan u inspiratie opdoen voor het interieur van uw woon- en eetkamer, slaapkamer, kantoor,... . Naast onze salons, sofa's, bedden, kasten, bureelmeubilair en kleinmeubelen vindt u een gevarieerde collectie met stijlvolle woonaccessoires, verlichting en decoratie.

Op deze website krijgt u een kleine impressie van onze meubelcollecties, kom langs in één van onze winkels voor het volledige aanbod of contacteer ons voor meer informatie.Kijkje nemen in één van onze winkels?

Neem digitaal een kijkje, klik op de pijltjes om te navigeren.

Geel - Antwerpseweg 65 E