Abitare Compact Wonen

Abitare blijft groeien, en daar zijn we als team best fier op! De reacties van onze klanten na de opening van de winkel in de Puntstraat zijn hartverwarmend. De totaalprojecten die we gaandeweg mochten en mogen uitwerken zijn op zijn minst gezegd grensverleggend.

Bij de opening werden zoveel mogelijk interieurs afgewerkt en kamers ingericht om  onze klanten een overweldigend beeld te geven van de mogelijkheden van Abitare Mooi Wonen. Ondertussen zijn we ook met de inrichting van de winkel steeds in de weer. Er komen nieuwigheden bij en wat bij de opening nog niet geleverd of afgewerkt was, wordt ondertussen met trots geïntegreerd in het geheel. Zo is ook ons terras ondertussen zomerklaar gemaakt en voorzien van uniek meubilair. KLEINER WONEN, IN HEUSE ABITARE STIJL De hoge plafonds en het ruimtelijke gevoel door glas en beton in ons winkelpand, zorgen echter wel voor een zekere grandeur, die bij ons thuis of bij u thuis niet altijd terug te vinden is.

Voor velen is het dan ook moeilijk voor te stellen dat zo’n prachtig interieur ook bij hen thuis schitterend zou zijn. Daarom hebben we besloten om het pand op de Antwerpseweg weer open te doen en in te richten met gelijkwaardige interieurs, maar in kleinere opstellingen. We nemen u dan graag mee naar daar om u een blik te laten werpen op de kleinere, maar even prachtige inrichtingen. In tegenstelling tot de nieuwe winkel zal hier minder gewerkt worden met maatwerk meubilair, er zullen vooral meubelen tentoongesteld worden met vaste afmetingen. Op die manier zal Abitare COMPACT WONEN, want zo zal het pand langs
de Antwerpseweg gaan heten, de deuren openen voor zij die het wat kleiner willen zien. Maar ook voor bijvoorbeeld de inrichting van een tweede verblijf, of voor jonge mensen die een eerste appartement gaan inrichten, of voor hen die wat kleiner willen gaan wonen, nu de kinderen het huis uit zijn.

Abitare Compact Wonen
Antwerpseweg 65E
2440 Geel

014 588 222

Openingsuren:
Ma: gesloten
Di: gesloten
Woe: 10u-18u
Do: 10u-18u
Vrij: 10u-18u
Zat: 10u-18u
Zon: 11u-17u

Op maandag en feestdagen verwelkomen wij u graag in onze showroom aan de Puntstraat in Geel.

Beleef Abitare thuis

Onze nieuwsbrief is een must-have als je op de hoogte wil blijven van interessante aanbiedingen, inspirerende workshops of designnieuws uit de wereld van Abitare. Vul dit formulier in en u hoeft niets te missen.

Interieuradvies

Maak een afspraak in de winkel naar keuze. Je kiest wanneer het jou past en wij maken graag die tijd voor je vrij. Vergeet niet om je maten, foto's en plannen mee te brengen.

Maak een afspraak  contacteer ons

Interieurmagazine

Bestel ons interieurmagazine met praktische tips, de nieuwste interieurtrends en een groot aanbod aan inspiratie.

Bekijk magazines
Ontvang het magazine

Volg ons op instagram @abitare_mooi_wonen