Home - Blog - nieuws - Atollo 236 Kari's favoriet

Atollo 236 Kari's favoriet

07/11/18

Atollo 236 Kari's favoriet

LICHT MAAKT OF KRAAKT

De juiste verlichting mag een object zijn dat opvalt. Op die manier geeft het persoonlijkheid en karakter aan een ruimte en maakt het deel uit van het geheel.
 

WAAR LICHT IS, IS SFEER.
Licht, en vooral de warmte van het licht, heeft een grote invloed op kleur in uw interieur, en dus op de sfeer in uw huis. Hoe sfeervoller u uw woning wil maken, hoe belangrijker is de keuze van uw verlichting. Vooral in de wintermaanden is licht een niet te onderschatten onderdeel in uw interieur, maar ook op zomeravonden wilt u ongetwijfeld een sfeervol verlichte woning. Vaak is echter verlichting één van de laatste elementen dat geplaatst wordt, maar het is wel belangrijk om hier vanaf de beginfase rekening mee te houden. Persoonlijk vind ik het heel fijn om mee na te denken over de lichtpunten, de plaatsing en de stijl van het licht in uw woning.

WAAR LICHT IS, IS RUIMTE.
Licht is een belangrijke bron van emotie. Vaak stappen we automatisch af op licht, en vermijden we de eerder donkere of slecht verlichte ruimtes. Door gebruik te maken van de juiste optische methodes kan je een zeker ruimtelijk
effect creëren. Een ruimte kan breder, smaller, hoger of lager lijken door het licht op de juiste muren, het plafond of de vloer te plaatsen.

MIJN HUIDIGE FAVORIET
Atollo 236: Elegant, strak en past in elk interieur. Wat me zo aanspreekt in deze lamp is dat haar eenvoud haar écht siert. De designer heeft de perfecte balans gevonden tussen de drie gebruikte primaire vormen. De lamp bestaat in veel uitvoeringen, maar de uitvoering in wit opaalglas heeft mijn voorkeur. Dit komt doordat er buiten de lamp onder de lampenkap nog een extra lamp in de basis zit waardoor de lamp toch dat tikkeltje extra heeft.

 

 

 

Beleef Abitare thuis

Onze nieuwsbrief is een must-have als je op de hoogte wil blijven van interessante aanbiedingen, inspirerende workshops of designnieuws uit de wereld van Abitare. Vul dit formulier in en u hoeft niets te missen.

Interieuradvies en totaalinrichting

Maak een afspraak in de winkel naar keuze. Je kiest wanneer het jou past en wij maken graag die tijd voor je vrij. Vergeet niet om je maten, foto's en plannen mee te brengen.

Maak een afspraak  contacteer ons

Interieurmagazine

Bestel ons interieurmagazine met praktische tips, de nieuwste interieurtrends en een groot aanbod aan inspiratie.

Bekijk magazines
Ontvang het magazine

Volg ons op instagram @abitare_mooi_wonen