designdressoir dressoir op maat

Design dressoir op maat

Al heel wat dressoirs hebben de revue gepasseerd: in uw dromen, op Pinterest of in uw favoriete stijlmagazine. Wat rondsurfen of een bezoek aan een doorsnee meubelzaak maakte u tot nu toe nog niet de trotse eigenaar van dat éne designexemplaar dat perfect uw persoonlijkheid naar voren brengt. Afmetingen, stijl, kleur, materiaal … er was altijd wel iets dat niet voor 100% aan uw verwachtingen beantwoordde.

Design meubelen op maat

Wij raden u aan nog even te volharden in uw zoektocht naar dat luxe meubelstuk met stijl en karakter. Het einde is in zicht, tenminste als u het Abitare onder de arm neemt om dat design dressoir op maat voor u te realiseren. Het team mikt altijd op meubels die de behoeften, individualiteit en stijl van de eigenaar weerspiegelen. Beknibbelen op kwaliteit is voor hen een no go.
Interieurarchitecten luisteren naar uw wensen en stellen, samen met u, uw hoogsteigen unieke dressoir samen. U bepaalt zelf hoe dat er moet uitzien. Verkiest u een zwevend dressoir of houdt u het toch maar op pootjes? Worden het schuif- of draaideuren? Met of zonder handgrepen? Misschien wil u wel helemaal geen deuren en verkiest u een dressoir met enkel laden of … u gaat voor een combinatie van de twee. Wie graag een aantal items mooi wil etaleren verwerkt een open vak in het dressoir. Gewoon dingen uitstallen boven op het dressoir is uiteraard ook altijd een optie. Denk bijvoorbeeld aan een designvaas met een prachtige bos bloemen. Die vaas vindt u overigens ook in de Abitare showroom.

Luxe dressoir met design uitstraling

Voor al die dingen die u in uw leefruimte graag bij u in de buurt heeft, biedt een design dressoir de oplossing. Het biedt een plekje aan rondslingerende spulletjes, creëert orde en brengt rust in de ruimte. In een eetkamer is een dressoir vooral een handige bergruimte voor al uw borden, bestek en overig serviesgoed. Ook alles wat te maken heeft met tafelaankleding krijgt er een plaatsje.
Abitare laat u niet enkel praktisch maar vooral MOOI WONEN. Met het door u samengestelde meubelstuk verzekert u zich van een design dressoir dat met kop en schouders boven zijn soortgenoten uitsteekt. Een dressoir met uitstraling dat de ruimte niet domineert.
Kom gerust langs in onze showroom met uw ideeën en wensen. Wij verwachten u.
 

Beleef Abitare thuis

Onze nieuwsbrief is een must-have als je op de hoogte wil blijven van interessante aanbiedingen, inspirerende workshops of designnieuws uit de wereld van Abitare. Vul dit formulier in en u hoeft niets te missen.

Interieuradvies en totaalinrichting

Maak een afspraak in de winkel naar keuze. Je kiest wanneer het jou past en wij maken graag die tijd voor je vrij. Vergeet niet om je maten, foto's en plannen mee te brengen.

Maak een afspraak  contacteer ons

Volg ons op instagram @abitare_mooi_wonen