Interieurtip: Decoratietips Breng de lente in huis
Home - Blog - nieuws - Interieurtip: Breng de lente in huis

Interieurtip: Breng de lente in huis

07/04/17

Interieurtip: Breng de lente in huis

We hebben geproefd van de eerste zonnestralen en wat voelde dat goed. Vaarwel winter en welkom lente in huis! Frisse kleurtinten en lichte materialen zetten de toon ...

1. Wissel van stof

Door stoffen te wisselen maakt u uw interieur snel lenteklaar. Vervang wol en fluweel door zijde, katoen en linnen. Donkere kussens maken plaats voor vrolijke lichte tinten. Verwissel de dikke plaid door een katoenen variant in een frisse kleur.

2. Decoreer met fruit

Zet een decoratieve schaal neer met daarin citroenen en/of  limoenen. Dit geeft de leefruimte een zonnige en frisse sfeer. In de keuken doen appels of sinaasappelen in een mooie fruitschaal het goed.

3. Haal licht in huis

Optimaal genieten van het voorjaarslicht doe je door zoveel mogelijk licht in huis  te halen. Ook kun je spiegels op strategische plekken in de buurt van het raam plaatsen. De weerkaatsing hiervan helpt zonlicht binnen te halen, dat je anders zou missen.

4. Kaarsen in lentekleuren

Bordeauxrood en andere donkere kleuren zijn mooi, maar geen voorjaarstinten. Vervang kaarsen in deze nuances door frisse lentekleuren als geelgroen en pastelblauw. Een schaal vol theelichtjes van verschillende formaten en kleuren staat gezellig.

5. Breng de natuur binnen

Een ruimte fleurt onmiddellijk op door een mooi boeket. Bloemen als tulpen en narcissen doen het in de lente erg goed. Ook bloesemtakken kunnen erg decoratief zijn. Dit gecombineerd met een mooie vaas in een lichte kleur, en u bent al een heel eind op weg.

Decoratietips: Decoreer met fruit
Decoratietips: Haal bloemen in huis
Decoratietips:
Decoratietips:
Decoratietips: licht
Decoratietips: sfeerbeeld

Beleef Abitare thuis

Onze nieuwsbrief is een must-have als je op de hoogte wil blijven van interessante aanbiedingen, inspirerende workshops of designnieuws uit de wereld van Abitare. Vul dit formulier in en u hoeft niets te missen.

Interieuradvies

Maak een afspraak in de winkel naar keuze. Je kiest wanneer het jou past en wij maken graag die tijd voor je vrij. Vergeet niet om je maten, foto's en plannen mee te brengen.

Maak een afspraak   of contacteer ons