Home - Blog - nieuws - Je favoriete plekje, maar dan nog gezelliger

Je favoriete plekje, maar dan nog gezelliger

03/09/17

Een vloerlamp heeft talrijke voordelen. Eerst en vooral staat ze synoniem voor gezelligheid en warmte in huis. Het licht kan aangenaam zijn om tv bij te kijken, maar ook praktisch bij het lezen van een boek. Voor ons is een vloerlamp bovendien een element waarmee gemakkelijk een nieuwe sfeer gecreëerd kan worden, enkel en alleen door ze van plaats te verzetten. Probeer het zelf ook een keer.

Het Duitse designlabel Pulpo heeft tal van lampen die uw interieur in de schijnwerpers zetten. Onze favoriet is de Oda familie, met de vloerlampen op kop want die creëren echt bijzonder veel extra sfeer in huis.

De inspiratie voor deze reeks lampen komt uit de watertorens uit Duitsland, maar de ontwerper Sebastian Herkner omschrijft zijn lampen ook wel eens als ‘ballen vol licht’.

En dat begrijpen we, als we kijken naar de vorm en het licht van deze lamp. Binnen de Oda familie bestaat er, naast de 2 vloerlampen, ook een tafellamp.

Beleef Abitare thuis

Onze nieuwsbrief is een must-have als je op de hoogte wil blijven van interessante aanbiedingen, inspirerende workshops of designnieuws uit de wereld van Abitare. Vul dit formulier in en u hoeft niets te missen.

Interieuradvies

Maak een afspraak in de winkel naar keuze. Je kiest wanneer het jou past en wij maken graag die tijd voor je vrij. Vergeet niet om je maten, foto's en plannen mee te brengen.

Maak een afspraak   of contacteer ons