Home - Blog - nieuws - Salon Casual Chic: neusje van de zalm

Salon Casual Chic: neusje van de zalm

07/12/16

De Casual Chic is onze nieuwste telg in de salonfamilie en het neusje van de zalm.  Kosten noch moeite werden gespaard bij het ontwerpen en samenstellen van dit model.   Met de uitstraling van een luxesofa die er strak en toch cosy uitziet heeft hij zijn naam niet gestolen.  De stof bij dit salon van Italiaanse makelij is volledig afneembaar zodat u alles kan laten reinigen. Maar evengoed kan u een lederen bekleding kiezen.

Verder heeft u de keuze uit 2 breedtes armleuningen en zijn er 2 verschillende dieptes beschikbaar.  Met de diepe versie creëert u een lounge effect terwijl de ondiepe versie veeleer een optimaal zitcomfort beoogt.  Maar het mooie is dat u deze 2 dieptes kan combineren in één opstelling.  Zo heeft iedereen in het gezin een model naar keuze.

De vullingen in dit salon zijn allemaal van dons gemaakt in een hoge densiteit.  Ook dat zorgt voor die luxueuze uitstraling.  Tenslotte heeft de Casual Chic nog 1 grote troef en dat is dat alles op maat kan, vindt u  dus toch niet de juiste afmetingen, dan kan dat gewoon voor u gemaakt worden.

Beleef Abitare thuis

Onze nieuwsbrief is een must-have als je op de hoogte wil blijven van interessante aanbiedingen, inspirerende workshops of designnieuws uit de wereld van Abitare. Vul dit formulier in en u hoeft niets te missen.

Interieuradvies

Maak een afspraak in de winkel naar keuze. Je kiest wanneer het jou past en wij maken graag die tijd voor je vrij. Vergeet niet om je maten, foto's en plannen mee te brengen.

Maak een afspraak   of contacteer ons