Home - Blog - nieuws - Salon Vienna: no-nonsense Belgisch design

Salon Vienna: no-nonsense Belgisch design

07/12/16

Voor wie beperkt is in ruimte, maar toch voldoende zitplaatsen wil creëren biedt de Vienna veel mogelijkheden.  Deze no-nonsense sofa combineert functionaliteit met comfort en hedendaags design, en geloof ons, dat is niet altijd een evidente combinatie.  De Vienna is gemaakt rond een metalen frame, waardoor de sofa beperkt blijft in diepte en waardoor de armleuningen smal blijven.  Wat overblijft is ruimte voor de zitplaatsen.  De Vienna is een zeer elegant en tijdloos model, modulair en van hoogwaardige kwaliteit. 

Hij draagt het ‘made in Belgium’ label, een extra troef waar we trots op mogen op zijn. Kortom, dit model staat voor eerlijk design met een maximum aan comfort en jaren zitplezier.

Beleef Abitare thuis

Onze nieuwsbrief is een must-have als je op de hoogte wil blijven van interessante aanbiedingen, inspirerende workshops of designnieuws uit de wereld van Abitare. Vul dit formulier in en u hoeft niets te missen.

Interieuradvies

Maak een afspraak in de winkel naar keuze. Je kiest wanneer het jou past en wij maken graag die tijd voor je vrij. Vergeet niet om je maten, foto's en plannen mee te brengen.

Maak een afspraak   of contacteer ons