Home - Blog - nieuws - Tijd om te relaxen! Kies een salon met relaxfunctie

Tijd om te relaxen! Kies een salon met relaxfunctie

10/11/17

Geen tijd? Dan wordt het tijd om echt te relaxen! 

Gedaan met het cliché dat zetels met relaxfunctie lelijk, plomp en voor oudere mensen zijn. Wij hebben een paar zeer mooie modellen voor u, en de relaxfunctie valt niet eens zo hard op. De grootste troef van deze salons is uiteraard het comfort, maar het bijkomend voordeel is dat u geen poef meer nodig heeft. Een efficiënt gebruik van uw ruimte dus, praktisch in zowel grote als kleine ruimtes.

Big Bob

De Big Bob is één van de favorieten van het Abitare team. Het relaxsysteem zit zo verborgen in dit model dat je er gewoon niets van ziet. Zelfs de bediening zit verscholen tussen de zitkussens in de vorm van knopjes die eenvoudigweg te bedienen zijn door aanraking met uw vingertoppen. Dit salon is alles in 1. Lage rugleuningen doen de ruimte vergroten. We kunnen dus grote opstellingen plaatsen in een kleinere ruimte zonder daarbij het ruimtegevoel weg te nemen. En qua comfort hoeft u dus niet in te boeten. U klapt gewoon de hoofdsteunen omhoog en laat het zitgedeelte in een comfortabele relaxhouding glijden. Nog altijd niet overtuigd? Kijk dan even naar die mooie brede zitkussens die het geheel stijlvol en rustig houden. De Big Bob is verkrijgbaar in leder en stof en heeft enorm veel mogelijkheden om voor elke ruimte een gepaste opstelling te voorzien.

 

Sweet Mary

In tegenstelling tot de Big Bob staat de Sweet Mary op een verfijnd pootje. Dit model herken je aan zijn brede armleuning waarop je comfortabel je hoofd kan leggen zonder een kussen nodig te hebben. Anderzijds heeft het ook verstelbare hoofdsteunen voor het vinden van het juiste zitcomfort. 

Hoekbank met relaxfunctie
Relaxsysteem in hoekbank
Salon met relax
Verstelbare hoofdsteun

Beleef Abitare thuis

Onze nieuwsbrief is een must-have als je op de hoogte wil blijven van interessante aanbiedingen, inspirerende workshops of designnieuws uit de wereld van Abitare. Vul dit formulier in en u hoeft niets te missen.

Interieuradvies

Maak een afspraak in de winkel naar keuze. Je kiest wanneer het jou past en wij maken graag die tijd voor je vrij. Vergeet niet om je maten, foto's en plannen mee te brengen.

Maak een afspraak   of contacteer ons