Totaalinrichting

Abitare is méér dan een interieurwinkel!

Bent u aan het (ver)bouwen en heeft u een volledig interieur nodig maar weet u zelf niet hoe eraan te beginnen?  Of wil u van stijl veranderen maar bijvoorbeeld niet alle meubels vervangen?  Of wil u gewoon advies over hoe u het geheel dat tikkeltje gezelliger, eigentijdser of kleurrijker kan maken?   Bij Abitare vindt u een uitgebreide collectie aan meubels, tapijten, verlichting, kunst, decoratie, unieke objecten of alles wat een huis tot een gezellige thuis kan maken.   Iedereen kan bij ons terecht, voor de aankoop van een nieuwe zetel, een kast op maat, tot een volledig interieur.

 

Hoe gaan we te werk? 

Onze gepassioneerde medewerkers helpen u graag bij de realisatie van uw specifieke wensen. We beginnen daarbij met een verkennend gesprek in één van onze winkels.  U kan een afspraak maken met één van onze interieurspecialisten via de agenda op onze website www.abitare.be   Des te meer informatie u op dat moment kan meebrengen, des te beter kunnen we ons inleven. Foto’s van uw interieur, bouwplannen, een stuk vloertegel of parket, een stofstaal van de gordijnen, een kussen van een bestaande zetel, of een beeld van het interieur van je dromen. Al deze informatie is nuttig om efficiënt te kunnen werken.  Zelfs een simpele schets met exacte afmetingen en plaats van ramen en deuren kan voldoende zijn.

Elke klant is uniek voor ons en wordt vanaf dan individueel begeleid.  Samen gaan we op zoek naar de perfecte combinaties, aangepaste kleuren en materialen, de juiste keuzes voor uw wensen en noden.  

Tot slot komen we ter plaatse ter controle.  We meten alles na en stemmen de laatste details op elkaar af.  Vanaf dan kan de bestelling geplaatst worden en zorgen we voor een vlotte levering en plaatsing.  Het resultaat is dan het begin van uw persoonlijke droominterieur.  

Beleef Abitare thuis

Onze nieuwsbrief is een must-have als je op de hoogte wil blijven van interessante aanbiedingen, inspirerende workshops of designnieuws uit de wereld van Abitare. Vul dit formulier in en u hoeft niets te missen.

Interieuradvies

Maak een afspraak in de winkel naar keuze. Je kiest wanneer het jou past en wij maken graag die tijd voor je vrij. Vergeet niet om je maten, foto's en plannen mee te brengen.

Maak een afspraak  contacteer ons

Interieurmagazine

Bestel ons interieurmagazine met praktische tips, de nieuwste interieurtrends en een groot aanbod aan inspiratie.

Bekijk magazines
Ontvang het magazine

Volg ons op instagram @abitare_mooi_wonen